MTV’de ilk taksit ödemesi başladı

2025 Yılında Aracınızın MTV İlk Taksitini Ödeme Zamanı Geldi!

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) 2025 yılı için birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak’ta başladı. MTV, araçların kayıt ve tescil edildiği yerin vergi dairesi tarafından her yıl Ocak ayında belirlenmektedir. Bu vergi, Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksit halinde ödenebilmektedir. İlk taksit ödeme süresi 31 Ocak Cuma günü sona erecek.

MTV’nin ödemesi, Dijital Vergi Dairesi veya GİB Mobil uygulaması üzerinden anlaşmalı bankaların banka veya kredi kartı, hesaptan havale yöntemi, yabancı ülkelerde faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile vergi tahsilatını gerçekleştirebileceğiniz saatler arasında yapılabilir. Ayrıca vergi tahsilatı, vergi dairesi vezneleri ve PTT şubeleri aracılığıyla da yapılabilmektedir.

Related Posts

Son dakika: Memur ve emekliler merakla bekliyordu: Enflasyon rakamları açıklandı

TÜİK Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre aylık enflasyon yüzde 1.37 olarak açıklanırken yıllık enflasyon yüzde 35.05 oldu.

Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?

Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?

Memur ve emeklinin merakla beklediği haziran enflasyon rakamı açıklandı: TÜİK duyurdu

Milyonlarca memur ve emeklinin, odaklandığı Haziran 2025 enflasyon verisi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Enflasyon aylık bazda 1.37 olarak gerçekleşti. Yıllık enflasyon yüzde 35.05 olarak tespit edildi.

Son dakika… ENAG haziran enflasyonunu açıkladı

Son dakika… Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) haziran ayına ilişkin E-TÜFE verilerini açıkladı. Buna göre haziran ayında enflasyon aylık bazda yüzde 3,05 olurken yıllık bazda yüzde 68,68 olarak gerçekleşti.

AJet, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şam’a ilk uçuşunu tamamladı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan (İSG) Suriye’nin başkenti Şam’a yapılan ilk sefer başarıyla icra edildi.

Ateşkesin etkisi hızlı oldu: Hürmüz Boğazı’nda trafik arttı, petrol taşıma maliyeti sert düştü

İran-İsrail ateşkesinin ardından Hürmüz Boğazı’ndan geçen gemi sayısında artış yaşanırken, petrol ve ürün taşımacılığı maliyetlerinde keskin düşüşler oldu.